Веселі старти

Written by admin on . Posted in Останні події

31 травня 2016 р. на території стадіону «Корабел», що знаходиться в мікрорайоні Острів, за підтримки Херсонської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я відбувся дитячий спортивний захід присвячений Дню захисту дітей «Веселі старти».

image001Сьогодні надзвичайно важливо залучати молоде покоління до спорту та здорового способу життя.

Такі спортивні зустрічі між дітьми, які переростають у справжнє свято, заохочують їх відвідувати різні секції, брати участь у змаганнях і відповідно розвиватися фізично і духовно. Подібними заходами ми виховуємо здорове спортивне покоління .

image003

«Ми чудово розуміємо, що найкращий депозит – це наші діти! Тому ми з радістю долучаємося до проведення заходів, які допомагають ростити здорових і спортивних Херсонців», – зазначив Директор департаменту охорони здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації Короленко В.М.

image004
Діти наших працівників прийняли активну участь у змаганнях.

image005

Під час нагородження кожен із учасників змагань отримав грамоту та подарунки . А саме головне варто відзначити, що святковий завзятий настрій панував на протязі усіх змагань .

image006

Як повідомляють організатори змагань, турнір, присвячений Дню захисту дітей, планують зробити традиційним і проводити кожного року.
Вітаємо наших дітей, учасників змагань!

image007

Trackback from your site.

Leave a comment

74