Медики Рівненської лікарні подарували передноворічний настрій херсонським колегам

Written by Админ on . Posted in Останні події

Хто сказав, що на дива сподіваються та очікують здебільшого діти? Якщо чесно, то дорослі в душі назавжди залишаються дітьми і також чекають… Десь далеко в глибині душі, потайки навіть від самих себе, вірять у маленькі радощі і передноворічні дива. Особливо приємно, коли це відбувається несподівано і водночас святково-урочисто. Подібне передноворічне диво сталося в деокупованому Херсоні.

До Херсонської міської клінічної лікарні ім.Є.Є. Карабелеша завітала делегація з Рівненської центральної міської лікарні, що входить до волонтерського руху «УКРАЇНА ДЛЯ ГЕРОЇВ», на чолі з головним лікарем медичного закладу Кучеруком Євгенієм і його заступницею з експертизи тимчасової непрацездатності Харитонюк Раїсою. Для медичних співробітників, які продовжують виконувати свій професійний обов’язок не дивлячись ні на що, вони привезли солодощі, сувеніри, теплі речі.

Адміністрація лікарні ім.Є.Є. Карабелеша, лікарі, медсестри, медбрати, медичний персонал щиро вдячні колегам з Рівного за подарунок і що найважливіше – за святковий настрій.

Кажуть, добрі справи завжди повертаються сторицею тим, хто їх робить. Тож нехай так і буде.

  • Нашій вдячності немає меж,- наголошує медичний директор з госпітальної роботи КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є. Карабелеша»  Ганна Гостєва. – Рівняни сказали, що це подарунки від Святого Миколая і всі ми раді вірити у створену ними казку. Дякуємо від щирого серця!

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Ольга Коваленко

    |

    Надзвичайно рада бачити Ганну Володимирівну Гостєву на робочому місці, в колі її прекрасного колективу! Подальшої витривалості та стійкості, міцного здоров’я та вдалої ППО! Пишаємось мужністю Херсонців! Всім нам миру через нашу перемогу!

    З повагою,
    д.мед.н., проф. Коваленко О.Є.

    Reply

Leave a comment

65