Written by admin on . Posted in Без рубрики

Шановні колеги!

        Приміть щирі вітання від правління ГО «Асоціація лікарів м. Херсона» з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Наша професійна діяльність асоціюється з якнайвищим рівнем відповідальності за постановку правильного діагнозу, вибору оптимального методу лікування, реабілітації та забезпечення високого рівня якості життя наших пацієнтів. Все це супроводжується надзвичайно високим рівнем відповідальності, психологічного і фізичного навантаження, а в умовах пандемії – прямою загрозою для здоров`я та життя медичних працівників усіх рівнів.

Наша лікарня – це заклад охорони здоров`я зі славною історією та глибокими традиціями, основною цінністю якого є колектив небайдужих людей, колектив однодумців, колектив з гармонійним поєднанням досвіду і молодості, колектив, який сміливо дивиться в майбутнє, незважаючи на всі сучасні виклики, що стоять перед нашою галуззю.

Отже, зі святом вас усіх шановні колеги, міцного вам здоров`я, щастя, здійснення мрій та реалізації великих і малих планів, плідної праці, але не забувайте і про відпочинок!

З глибокою повагою та шаною

голова правління ГО «Асоціація лікарів м. Херсона»,

к. мед. н. Ігор Полінчук

Trackback from your site.

Leave a comment

69