VII-й  фестиваль «Молодь обирає здоров’я»

Written by Админ on . Posted in Останні події

«Клініка, дружня до молоді» КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» спільно з партнерами 25-27 квітня проводить щорічний  VII-й фестиваль «Молодь обирає здоров’я», присвячений Всесвітньому дню здоров’я. У фестивалі приймають участь школярі,  студенти, волонтери, громадські організації та партнери.

В рамках фестивалю в навчальних закладах пройдуть різноманітні цікаві заходи: вуличні акції, інтерактивні лекції, тренінги, перегляд відеофільмів та роликів.

26 квітня у центральній міській бібліотеці ім.. Л.Українки пройде велнес-тренінг «Здоров’я – мудрих гонорар». Перед початком молодь проведе PR-акцію «Ми – за здоров’я!». Відбудеться флешмоб «Молодь – спорт – здоровя!». На учасників чекають зустрічі із представниками ГО «ВелоХерсон». Лікарі КДМ обговорять з підлітками фактори здоров’я, проведуть тренінг «Шлях до здоров’я та довголіття» та анкетування «Оціни своє здоров’я».

27 квітня у Херсонській спеціалізованій школі №27  за адресою вул. Будьонного, 8, пройде заключний день фестивалю. Відбудуться спортивні змагання, майстер-класи з тематики здорового способу життя, міні-квест, флешмоб, проїзд байкерів. Свято завершиться тематичним концертом «Здоров’я – запорука успішного життя», який почнеться о 12.00 годині.

Активна  та небайдужа творча молодь, волонтери, школярі і студенти навчальних закладів Суворовського району нашого міста щороку приєднуються до свята здоров’я. Запрошуємо  учнівську молодь прийняти участь у фестивалі, відвідати цікаві заходи, стати активними прибічниками здорового способу життя та  активно пропагувати його серед однолітків.

Свято здоров’я розпочинається! Приєднуйтеся!

 

Trackback from your site.

Leave a comment

63