У День Соборності про вдячних херсонців

Written by Админ on . Posted in Останні події

У МОЗ України нагадують про необхідність контролю якості наданих медичних послуг. І на цьому фоні, як не можна кращою може бути вдячність пацієнтів, які оздоровлюються у стінах нашої лікарні.

Днями на адресу КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» надійшла письмова подяка від Товкача Леоніда Леонтійовича. Чоловік проходив курс лікування у кардіологічному відділенні. І, маючи досвід отримання медичних послуг в інших закладах, зазначає, що це відділення є кращим у місті. Як кажуть, все пізнається у порівнянні. Але не можемо не погодитися з думкою пацієнта, оскільки повсякчас в стінах нашої лікарні дбаємо про надання  вчасної і кваліфікованої медичної допомоги херсонцям і стараємося бути на висоті у взаємодії лікар – пацієнт.

У своєму листі – подяці Леонід Леонтійович щиро дякує за надану допомогу в лікуванні і відзначає професійний рівень таких лікарів як Букіна Галина Василівна і Краєвський Віталій Григорович. Відрадно, що він не обійшов увагою персонал медичних сестер і підкреслив якісну і «смачну» роботу харчоблоку.

Його слова не тільки приємні, а й дуже важливі для медиків, бо всі ми зараз знаходимося у складних умовах як життя, так і роботи.

Також чоловік подякував за чистоту, порядок і доброзичливе ставлення до пацієнтів у відділенні. Що тут скажеш? Зізнаємося, що у нас так практично всюди. Інакше не може й бути, адже це один з ключових моментів у лікуванні як фізичному, так і моральному.

Як і бажав херсонець, адміністрація лікарні передала колегам  його слова вдячності і побажання міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у непростій роботі і швидшого повернення до мирного життя. Щодо останнього, то – це для нас усіх!

 

 

 

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

69