Тренінг

Written by Админ on . Posted in Останні події

05.09. – 06.09.2016 року за сприянням Херсонської міської громадської організації « Асоціація 21 століття» та Всеукраїнської благодійної організації «Ініціатива заради життя» м. Миколаїв на базі навчально-тренувального центру КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» пройшли чотири тренінги серед медичних працівників в  рамках проекту   USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії »  за напрямком «Антидискримінаційна освіта професійних спільнот» за підтримки компанії «Deloitte Consulting LLP».

Відвідали тренінги 37  медичних працівники.

img_2646 img_2664

Теми семінару – правила особистої безпеки, ознайомлення з антидискримінаційним законодавством, поняттям стигми, дискримінації і толерантного відношення.

Мета проекту – формування толерантного ставлення до УГ шляхом впровадження інформаційної кампанії у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях, спрямованої на зниження стигми та дискримінації стосовно представників груп ризику до ВІЛ: РКС, СІН та ЛГБТ серед надавачів медичних послуг.

Завдання в рамках реалізації заходів гранту:

– Трансформувати негативні установки серед медиків на толерантне ставлення стосовно представників груп ризику до ВІЛ: , СІН, РКС та ЛГБТ.

– Проінформувати про відповідальність (існуючу законодавчу базу), засоби захисту, формування адекватного сприйняття власного ризику серед медиків при наданні послуг представників груп ризику до ВІЛ: РКС, СІН та ЛГБТ.

– Проінформувати представників груп ризику до ВІЛ: РКС, СІН та ЛГБТ стосовно своїх прав на медичне обслуговування, а також надати інструменти поновлення своїх прав (починаючи від можливих комунікаційних сценаріїв прийому в лікарнях до скарг у відповідні інстанції).

img_2697 img_2659

Провели тренінги:

Виконавчий директор Миколаївського обласного громадського молодіжного руху «Пенітенціарна ініціатива» – Моспан Ірина Ярославівна;

Лікар нарколог Херсонського обласного наркологічного диспансеру  –  Савчук Валентин Миколайович;

Координатор проекту у м. Херсоні Херсонської міської громадської організації «Асоціація 21 століття» – Муль Мар’ян Юрійович.

Котик Т.І., Лутановська А.О.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

66