«Стримана, добра і їй можна довіряти»

Written by Админ on . Posted in Останні події

Де народився, там і знадобився. Саме так склалося у житті сьогоднішньої іменинниці Алли Сергіївни Ульянової, завідувачки фельдшерсько-акушерського пункту с.Степанівка лікарні ім.Є.Є.Карабелеша.

У перший день весни жінці виповнилося 75 років. І можна сказати, що її життя – це стабільність. Народилася у с. Чорнобаївка, що біля м.Херсон.  У1972 році закінчила Херсонське медичне училище і повернулася додому. У ФАП с.Степанівка м.Херсона починала акушеркою, але зовсім скоро очолила сільський підрозділ. Він важливий для людей, оскільки тут надають долікарську медичну допомогу населенню. Крім того, організовують лікувально-профілактичну і санітарно-профілактичну роботу. Бо попередити легше, ніж потім долати наслідки неуваги до свого здоров’я.

Під час окупації і зараз Алла Сергіївна не залишила своїх пацієнтів і завжди підтримувала в їхніх потребах. Раніше в селищі проживало 3700 чоловік та за воєнних обставин залишилося близько 1800.

Працює Алла Ульянова разом з медсестрою, а у визначені дні приїздить сімейний лікар поліклініки № 1 Іван Терпак. Саме він зазначив, що керівниця ФАПу вважається видатною людиною, можна сказати, незамінною для людей. Мало того, що знає всіх жителів: дітей і їх батьків, та й же пам’ятає їх дні народження і ввизначні дати родин.

  • Їй можна довіряти і покластися в різних ситуаціях,- ось така влучна характеристика від Івана Петровича.

За довгий час трудової діяльності так багато пережито, так багато зроблено. Але і після визначного ювілею є сенс жити і йти далі.

Кілька років тому пішов у засвіти чоловік і іменинниця завідує своїм домогосподарством самотужки. Непросто доводиться. Чорнобаївка можна сказати прославилася на весь світ. А для проживаючих тут людей головне не гіркозвісна слава, а можливість мати дах над головою (у кого залишився).

  • Вдень, ще куди б не йшло, а вночі буває страшнувато,- ділиться нинішнім станом життя в приватному будинку Алла Сергіївна.-  Але ми тримаємося. Дотримуємося світломаскування, намагаємося менше бути на відкритій території. Тож на фоні всіх подій, що відбуваються з рідним краєм, бажаю своїи односельцям і пацієнтам миру, безпеки і звичайно ж бути здоровими, менше хворіти.

Крім роботи, виростила сина і має двох онуків. Все таки є якась віддушина.

А ось як відгукується про неї завідувач поліклініки № 1 лікарні ім.Є.Карабелеша Ольга Керецман (ФАП відноситься до цього підрозділу первинної медичної допомоги):

  • Алла Ульянова – стримана, добра і позитивна людина. З нею приємно працювати. Бо має хорощі стосунки з сільською радою, може знайти спільну мову з усіма, з ким доводиться організовувати медичну допомогу для дитячого і дорослого населення.

Алла Ульянова повністю присвятила себе людям і не шкодує ні про жоден прожитий день. Тож у день її ювілею хочеться подякувати їй за те, що вона така яка є і побажати всього найкращого. Чудовий медик і добра людина. Бажажмо Вам браво і впевнено завжди продовжувати свій шлях, не відчуваючи втоми і долаючи всі перепони. Нехай  Ваша робота цінується, а життя з кожним днем ​​стає тільки краще і щасливіше. З Днем народження!

 

Trackback from your site.

Leave a comment

65