Щоденник VII фестивалю «Молодь обирає здоров’я!» 2 день 26 квітня2018р

Written by Админ on . Posted in Останні події

Другий фестивальний день продовжився флешмобом «Молодь – спорт – здоровя!» за участю  представників масового велосипедного руху ГО «ВелоХерсон». Підлітки мали нагоду ознайомитись  з можливостями різних видів велосипедів. Активний відпочинок  – це один з головних пріоритетів сучасної здорової людини! Ентузіасти  вело руху закликали молодь приєднуватися до них.

У центральній міській бібліотеці ім.. Л.Українки відбувся велнес-тренінг «Здоров’я – мудрих гонорар». Велнес (від англ. be well – гарне самопочуття) – концепція здорового способу життя, заснована на поєднанні фізичного,  емоційного, соціального, інтелектуального та духовного здоров’я, правильного харчування, розумних фізичних навантажень та відмови від шкідливих звичок. Велнес – тренінг – захід, спрямований на просування здорового стилю життя. Фахівці КДМ обговорили з підлітками чинники, що впливають на  здоров’я.  Психолог КДМ, член Українського союзу психотерапевтів, Людмила Павловська провела тренінг «Шлях до здоров’я та довголіття». Наприкінці студенти мали змогу проаналізувати  стиль свого життя  за допомогою анкетування «Оціни своє здоров’я».

Запрошуємо приєднуватися до велнес – стилю всіх, кого цікавить  здоровий спосіб життя, хто хоче бути здоровим та успішним!

Живи активно разом з нами!
Приєднуйтеся до свята здоров’я!

 

Керівник КДМ   Н. І. Крамаренко

Trackback from your site.

Leave a comment

63