Пацієнти гастроентерологічного відділення дякують

Written by Админ on . Posted in Останні події

 

На адресу гастроентерологічного відділення херсонської лікарні ім.Є.Є.Карабелеша надійшло дві колективні подяки. Херсонці лікувалися у палатах №№ 2 і 4, а коли поправили своє здоров’я та виписалися, то залишили по собі на згадку медичному персоналу приємні враження у вигляді подяк. Соколов Андрій Михайлович і Молчанова Віра Василівна разом з іншими пацієнтами щиро подякували їх персональному лікареві Людмилі Володимирівні Ушаковій-Соколовій, палатним і маніпуляційним медичним центрам, працівницям харчоблоку.

Всі вони справді заслужили щирої вдячності від людей за лікування та обслуговування, за ввічдиве, доброзичливе ставлення до них і увагу.

Особливо приємними стали подяки і для завідувача гастроентерологічного відділення Афанасьєвої Галини Ігорівни, оскільки в тому, що під її керівництвом працює цілісна і згуртована команда є і її чимала заслуга. Крім того, для неї це було справжнім подарунком, оскільки листи надійшли на адресу генерального директора лікарні ім.Є.Карабелеша 23 лютого – у її день народження.

 

Trackback from your site.

Leave a comment

61