Written by Админ on . Posted in Останні події

Нехай і Вас доля нагородить відмінним здоров’ям!

13 березня 70-річний ювілей у чоловіка, який має важливе значення у житті жінок. У Трощака Віктора Івановича вже  47-річний стаж діяльності в гінекології. А гінеколог, як відомо, один з найважливіших лікарів в житті жінки. Саме від компетентності лікаря залежить її здоров’я і стан майбутніх дітей.

 

Для херсонок, як колись, так і зараз, він є грамотним спеціалістом, досконало володіючим методиками діагностики і лікування гінекологічно хворих і вагітних жінок.

Наш іменинник усе своє свідоме життя присвятив медицині. І на сьогоднішній день у нього чимало пацієнток. На нього сподіваються і довіряють у постановці правильного діагнозу і за необхідності грамотного оздоровлення.

З Днем Народження Вас, Вікторе Івановичу! Ви щодня даруєте людям найдорожчий подарунок – здоров’я. Нехай навіть Ваше слово і Ваша посмішка зцілює пацієнтів! Нехай завжди Ваш діагноз буде найточнішим, а лікування успішним! Нехай і Вас доля нагородить відмінним здоров’ям, життєвими силами, позитивним настроєм і бажанням покращувати цей світ!

Trackback from your site.

Leave a comment

62