«Нам тут жити» і «Добро переможе» привітали зі святом медиків лікарні Карабелеша

Written by admin on . Posted in Останні події

Напередодні Дня медичного працівника Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» підготувався до вітань кожного працівника лікарні ім..Є.Карабелеша. 1100 подарункових наборів були заздалегідь передані до медичного закладу і починаючи з учорашнього дня в урочистій обстановці їх вручає особисто генеральний директор Малицька Алла та голова профкому Тітова Наталія.

Сьогодні ж у лікувальному закладі справді святкова атмосфера. В актовій залі перед початком урочистостей на Медичній раді Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро переможе» зорганізувала концерт присвячений Дню медичного працівника.  Це дуже приємно. Лікарі та медсестри тішилися концертною програмою та відзначали, що такі заходи дарують розраду і допомагають відволіктись від буденних клопотів.

На Медичній раді були відзначені кращі працівники підрозділів КНП «Херсонська міська клінічна лікарні ім.Є.Є.Карабелеша» – їх заохотили грамотами.

У медиків важка щоденна праця і сьогодні для них організували справжнє задоволення.

21 червня, у неділю відзначають своє професійне свято люди, які обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу на землі професію – медичні працівники. Як часто саме від їх професіоналізму, відповідальності і гуманізму залежить життя людини. А ще – від їх чуйності і милосердя. І це дуже добре, що є така нагода щороку їм чути щирі слова подяки від пацієнтів та визнання своєї нелегкої, але такої необхідної щоденної праці.

Зі святом! І дякуємо!

Trackback from your site.

Leave a comment

63