«Спасибі лікарю, наш друже…»

Written by Админ on . Posted in Останні події

 

Чергова подяка від херсонців на адресу лікарні ім.Є.Карабелеша. У нашій лікарні підтримують своє здоров’я багато людей. І ми всім допомагаємо, надаючи вчасну і кваліфіковану медичну допомогу. Таке вже кредо нашого закладу: «Все наше сумління і наша турбота – усе для здоров’я і щастя людей».

Тому дуже приємно і важливо дня співробітників поліклінік і стаціонару, коли пацієнти не тільки залишаються вдячними, а ще й мають бажання і можливість викласти щирі слова подяки на папері. Отож отримали подяку від херсонської родини Діденків –  Михайла Петровича і його дружини Людмили Федорівни.

Вони точно і душевно приділили увагу практично всім службам, які трудяться на благо здоров’я і життя херсонців. Спершу відзначили лікаря Чернобай Марію Дмитрівну і терапевта Манченко Світлану Василівну, які докладають великих зусиль для переможної боротьби з хворобами людей. Ці медики користуються великим авторитетом у пацієнтів. Адже увагу, людяність і небайдужість до чужої біди не купиш ні за які гроші. Це повинно бути в серці і душі.

Михайло Петрович справедливо підмітив, що чіткість роботи реєстратури, маніпуляційного, фізіотерапевтичного кабінетів, загалом поліклінічної команди медиків залежить від заступника медичного директора з медичного обслуговування дорослого населення Керецман Ольги Михайлівни. Так, вона тримає на контролі роботу поліклініки № 1 і разом з колективом вирішує як у наш складний час зробити все для зручності і блага людей.

Адміністрація лікарні передала слова вдячності всім медичним працівникам, згаданим у листі Діденків. І в той час, коли вони дякують за високий професіоналізм, чуйність співробітників, їм також подякували за довіру, за те, що обслуговуються у поліклініці № 1 вже 60 років.

А насамкінець у листі-подяці були такі слова:

Спасибі лікарю, наш друже,

За Ваше серце не байдуже,

За Ваші руки й серце золоті,

За те, що Ви є в нашому житті.

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

73