Ортодонтія

Written by admin on . Posted in Статті

В організмі людини усе взаємопов’язане. Роками вивчають та досліджують питання того, як проблеми прикусу впливають на весь організм.

Проблеми прикусу — це не лише естетичний недолік. Насправді, неправильний розподіл навантаження на щелепу призводить до швидкого руйнування емалі, чи передчасного стирання зубів. Ортодонтія – це набагато більше, ніж про рівні зуби. Це про колосальний взаємозв’язок зубощелепного апарату і функціонування всього організму. Оскільки мало хто знає, що, наприклад, болі в шиї можуть бути викликані неправильним прикусом.

Кожен план лікування, за протоколом концепції, складається спільно ортодонтами з іншими медичними фахівцями , які чітко розуміють, коли неправильно розміщені зуби чи прикус впливають на стан опорно-рухового апарату, а коли навпаки травма чи сколіотична постава вплине на стирання зубів чи спричинить розлади в суглобі. І ці деталі ми враховуємо, коли складаємо план лікування кожного пацієнта.

В нашій філософії ортодонтичне лікування має на меті повернути не тільки красу й естетику посмішки, а й відновити правильне функціонування всіх систем в організмі. А отже, повернути пацієнтові здоров’я.

Лікар — стоматолог — терапевт

стоматологічної поліклініки

КНП “Херсонська міська клінічна лікарня

ім.Є.Є.Карабелеша”

Михайленко І.М.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

61