Зі святом молоді фахівці!

Written by admin on . Posted in Останні події

Традиції нашої лікарні міцні  та незмінні. І сьогодні , 22 жовтня, як багато років поспіль, лікарня імені Євгена Євгеновича Карабелеша приймає в свою велику професійну сім’ю  нових фахівців.  Тих, кому випала честь з гордістю і шаною нести славу  найвідомішого медичного закладу Херсонщини.

У Херсонському обласному музеї  ім. О.О. Шовкуненка відбулося урочисте посвячення у професію молодих фахівців.   Привітати лікарів, медичних сестер, лаборантів прийшли  гості – голова облдержадміністрації А.С. Путілов, заступник голови облдержадміністрації В.І. Січева,  голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України М.І. Гайдученко, заступник голови обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Н.Є. Чорненька, адміністрація лікарні, завідуючі відділень, старші медичні сестри і  шановні наставники .

posv3

Дуже багато щирих напутніх слів було сказано  головним лікарем А.П. Малицькою на адресу молодих спеціалістів . Голова Ради наставників Г.Б. Рожкова у своєму вітанні  сказала: “Будьте  завжди у вирі життя, дорожіть честю колективу, збагачуйте  його трудові перемоги, зберігайте традиції медицини. Ми раді  Вас прийняти у свій великий колектив. ”

posv4

На честь молодих фахівців пролунав гімн лікарні і відбувся концерт за  участю артистів Херсонського обласного  камерного оркестру «Гілея»  і  солістів   філармонії . Молоді спеціалісти  та наставники отримали задоволення від проведеної   екскурсії  працівниками музею і атмосферою, яка лунала на протязі всього свята. Адміністрація та профком лікарні висловлюють велику  подяку за проведене свято.

posv2

posv5

posv6

posv7

posv8

posv9

Trackback from your site.

Leave a comment

63