Життя без інсульту

Written by Админ on . Posted in Останні події

На сучасному етапі розвитку суспільства все гостріше постає проблема збереження і зміцнення здоров’я людей, дотримання здорового способу життя.

Інсульт — це стан, що потребує невідкладної медичної допомоги, оскільки своєчасне надання медичної допомоги може звести до мінімуму пошкодження головного мозку і можливі ускладнення.

DSC07977З метою профілактики і боротьби з хворобами серця і судин, медичні працівники КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» постійно проводять заходи, знайомлять населення з основними принципами фізичної реабілітації та принципами запобігання цих захворювань,  а також раннього виявлення хворих, спостереження і своєчасного лікування диспансерних хворих, надання кваліфікованої медичної допомоги населенню. Лікарня з використанням наявних в її розпорядженні сил і засобів, проводить активну санітарно-просвітницьку роботу з профілактики і запобігання  серцево-судинних захворювань.

З метою якісної підготовки молодих фахівців, майбутніх медсестер, до пропаганди активного способу життя, залучила  студентів Херсонського базового медичного коледжу, група М-45, депутат Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання, магістр сестринської справи Левківська М.М. 

На минулому тижні, 29 жовтня 2015 року, за її участі, в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша»  проходила акція  «Життя без інсульту».

Акцію проведено  в стаціонарі лікарні. Більш як 350 пацієнтів пройшли обстеження артеріального тиску, у 48 осіб було виявлено підвищений тиск. Особливим було те, що всіх пацієнтів з підвищенним артеріальним тиском було  оглянуто терапевтом та невропатологом, які надали хворим консультації, призначали лікування.

Пацієнти щиро вдячні їм за розуміння і співчуття, за допомогу і милосердя.

Адміністрація

Trackback from your site.

Leave a comment

63