Загальнолікарняна конференція (в рамках занять по медицині катастроф)

Written by Админ on . Posted in Останні події

14 березня в конференц-залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась загальнолікарняна конференція (в рамках занять по медицині катастроф) на тему:

1.«Невідкладні стани в неврології». Доповідач:  Ілляшенко Вікторія Валеріївна, лікар-невропатолог неврологічного відділення.

2.«Невідкладна неврологія згідно наказу № 165 від 09.04.2015 р. “Про порядок госпіталізації хворих, які потребують екстреної медичної допомоги в обласних та міських лікувальних закладах”». Доповідач: Заєць Сергій Семенович, завідувач міським інсультним центром.

3.«Особливості проведення експертизи в стані сп’яніння (алкогольного або наркотичного)». Доповідач: Бліжевська Ірина Олександрівна, завідувач диспансерним відділенням КЗ “Обласний наркологічний диспансер” ХОР.

Вікторія Валеріївна Ілляшенко розповіла присутнім про основні неврологічні розлади, неврологічні синдроми, які потребують невідкладної допомоги.

Завідувач міським інсультним центром – Заєць Сергій Семенович нагадав за якими наказами та протоколами працює інсультний центр, порядок госпіталізації хворих з інсультними станами різної тяжкості для жителів та гостей міста, мешканців районів області.

Бліжевська Ірина Олександрівна розповіла про порядок проведення експертизи алкогольного та наркотичного сп’яніння при ДТП, за рішенням суду в рамках кримінального впровадження, при огляді водіїв транспортних засобів. А також правила забору аналізов для дослідженя.

Підготувала Раковська І.В., інформаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

71