Загальнолікарняна конференція

Written by Админ on . Posted in Останні події

11 березня 2015 року в конференц-залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась загальнолікарняна конференція на тему: «Організація хірургічної допомоги в надзвичайних ситуаціях. Надання першої медичної допомоги».

111

З доповіддю виступив завідуючий хірургічним відділенням поліклініки №2 –  Арцибашев Олександр Вадимович. Він розповів про особливості надання екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок техногенних та інших катастроф, означив об’єми надання медичної допомоги постраждалим на догоспітальному та госпітальному етапах. Ознайомив слухачів з  классифікацією поранень, особливостями та правилами обробки різних видів ран, транспортування поранених та інше.

IMG_4434

Завідуючий хірургічним відділенням стаціонару лікарні – Землянкін Олександр Олексійович  розповів про такий напрямок медицини , як естетична хірургія молочної залози: історію її розвитку, види імплантів, показання та протипоказання проведення операцій. Він зазначив, що цей напрямок активно розвивається на базі хірургічного відділення стаціонару нашої лікарні, зупинився на досягненнях та окреслив плани на майбутнє.

Ірина Філатова, організаціно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

63