З великим святом Пасхи!

Written by admin on . Posted in Останні події

Ось і наблизилось свято – Великдень. За українською традицією це найвеличніше свято року. Цей день є виразником народної моралі, естетики, любові та всепрощення. Жодне свято не приносить стільки духовної радості й душевної теплоти, як Великдень.

З великим ентузіазмом діти і працівники дитячого будинку готувалися до цієї події впродовж всього тижня: впорядковували територію, прикрашали приміщення, допомагали дітям розмальовувати писанки, які згодом прикрашали виставку дитячих робіт.

Напередодні свята колеги нашої лікарні відвідали дітлахів у дитячому будинку міста. Від  щирого серця і душі привезли їм подарунки та смаколики до свята. Привітали з Пасхою Христовою, і побажали всім  земних благ, хай царюють у  серцях радість і душевний спокій! Щоб  до  оселі прийшли здоров’я, любов, щастя, добробут, душа  стала світлішою, серця наповнюються любов’ю, а помисли будуть щирими та добрими.

Святкування Великодня  несе в собі великий потенціал для пізнавального та емоційно-ціннісного розвитку дітей – адже це свято сповнене красою, любов’ю та добром, відчуття яких так важливо прищеплювати дітям змалку.

Trackback from your site.

Leave a comment

63