Ювілейна хода лікарні та її «ювілярчики»

Written by admin on . Posted in Останні події

Анонс зустрічі колективу з «ювілярчиками» дивіться 25.06.2014 на телеканалі «Скіфія» Таврійські новини о 19:00 та 21:30

100-річний марш медичного закладу-це честь,яка випала нам, медикам, що працюють у цей славетний для нашої лікарні час.

Дитяча поліклініка №2 надає медичну допомогу більше 6-ти тисяч дітей Таврійського мікрорайону. У 8-ми школах та 14-ти дошкільних закладах медичні працівники вчать дітей і їх батьків здоров’я формуючій поведінці у житті. В поліклініці ведуть прийоми дільничні педіатри, дитячий невролог, гастроентеролог, отоларинголог, фізіотерапевт.

Забезпечені фізіотерапевтичні методи лікування, небулайзерна терапія, оздоровчий та лікувальний масаж. Організовуються протиепідемічні заходи на дільницях з метою локалізації інфекційних хвороб у районі. Переконливо ведеться робота по необхідності вакцинації дітей від розповсюджених інфекцій. Забезпечується санаторне лікування диспансерних хворих.

hoda1

Біля 400 немовлят щорічно зростають у молодих сім’ях під пильною увагою дільничної служби.

В ювілейний рік знаменно величати головних діючих, майбутнє країни-наших маленьких пацієнтів.

З початку року у дитячій поліклініці №2 ведеться моніторинг поставлених на облік новонароджених та вагітних жінок.

hoda2

Поділяючи з родинами радість народження чи очікування дитини в сім’ї, ми привітали немовля та вагітну жінку, що стали на облік у поліклініку за №100.

24 червня 2014 року колектив дитячої поліклініки №2 зустрівся з щасливчиками.

Воєнній Єві,що народилася 05.04.2014року та успішно до цієї дати підросла, вручили ювілейні подарунки та пам’ятну медальку.

Приємним сюрпризом для майбутньої мами Горицької Тетяни стали вітання колективу, медаль на честь 100-річчя Херсонської міської клінічної лікарні.

Та, щоб разом з нами більше сімей відчули свято, тим, хто не ощасливив число під номером 100, вітання та подарунки вручені поставленим на облік у поліклініку протягом того ж тижня: Кононцю Максиму, народженому 07.04.2014 року та мамі, що чекає поповнення у сім’ї, Анні Шуліченко.

Несподівана тепла зустріч з пацієнтами навіяла думку: пройдуть роки і можливо діти наших «ювілярчиків», може їх онуки, праонуки…. згадають про традиції і продовжать славетну історію лікарні.

Зичимо усім їм прожити довге, щасливе, здорове, успішне і мирне життя!

Завідуюча дитячої поліклініки №2
Стеценко А.Л.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

72