Всеукраїнська Акція «Безпечне кохання»

Written by admin on . Posted in Останні події

“Клініка, дружня до молоді” приєдналась до Всеукраїнської Акції “БЕЗПЕЧНЕ КОХАННЯ”, яку ініціював колектив КДМ з м.Суми. Мета акції: інформування молоді про можливі ризики небезпечних статевих відношень, про  засоби попередження небажаної вагітності, захворювань, що передаються статевим шляхом, та формування навичок безпечної сексуальної поведінки.

9-13 лютого, напередодні дня закоханих, “Клініка, дружня до молоді” провела у навчальних закладах інформаційні заходи. Спеціалісти КДМ обговорювали  з молоддю існуючі міфи з приводу статевих відносин та їх наслідків, ділилися достовірною інформацією. Підлітки  переглянули та обговорили цікаві презентації експертів – лікарів, відеофільми та соціальні ролики. Відбулося жваве безпосереднє спілкування з психологом та гінекологами, в ході якого  фахівці відверто відповідали на запитання. Під час тренінгів  молодь закріплювала знання та навички  безпечної поведінки.

Особливу увагу  було приділено необхідності тестування на ВІЛ.  Дотестове консультування та тестування швидкими тестами пройшли 25 молодих людей.

Волонтери КДМ  зібрали цікаву та корисну інформацію і зробили стенд, який був використаний під час заходів, а також  роздали підліткам буклети та листівки.

Психолог кабінету КДМ Павловська Л.О. прийняла участь у радіопередачі «Крок до життя» на Радіо «Таврія», присвяченій питанням статевого виховання підлітків. Ефір відбудеться 15 лютого о 20:20 (Радіо «Таврія», 106,6 FM)

Сподіваємось, що після таких інформаційних заходів молоді люди будуть відповідальніше  ставитись до власного репродуктивного здоров’я та свого майбутнього!

Детальніше тут:
https://www.facebook.com/kdm.kherson
https://www.facebook.com/groups/118386082173078/?source_id=10578

Керівник кабінету КДМ                         Н.І.Крамаренко

Trackback from your site.

Leave a comment

63