Візит представників Посольства Японії

Written by admin on . Posted in Останні події

Уронила радуга улыбаясь цвет,
Подобрала сакура ласковый привет,
Красотой любуется юная весна,
Красками волшебными чуда-полотна.

Пьяным ароматом воздух напоён,
Сказкою на землю опустился сон,
Музыкою нежной басовитый шмель,
И с мольбертом, кисточкой, ласковый апрель.

 

13 квітня 2017 року об 15.00 до м. Херсон завітали шановні гості: заступник голови місії, міністр-радник Посольства Японії в Україні Мічіо Харада та третій секретар Посольства Японії в Україні Рьоске Уено. Після офіційної зустрічі з мером Миколаєнко Володимиром Васильовичем вони також відвідали алею сакур біля комунального закладу “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша”, яка була висаджена на честь Року Японії в Україні та з нагоди святкування 25- ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною.

Почесну місію відкриття пам’ятної таблички здійснили Херсонський міський голова Володимир Васильович Миколаєнко разом із заступником голови місії, міністром-радником Посольства Японії в Україні Мічіо Харада та третім секретарем Посольства Японії в Україні Рьоске Уено.

Також Мічіо Харада та Рьоске Уено з задоволенням поспілкувалися з колективом лікарні, який теж був присутній на цьому радісному заході.

Гості відвідали ендоскопічний кабінет лікарні. У 2015 році в рамках програми КУСАНОНЕ запропонованої Урядом Японії лікарня отримала грант на придбання відеоендоскопічного обладнання. Проект був реалізований Херсонським обласним благодійним фондом “Медицина”.

Колектив лікарні висловив подяку та висказав сподівання на подальший розвиток взаємовідносин між Японією та Україною в тому числі й у сфері медицини.

Trackback from your site.

Leave a comment

61