Вітаємо з ювілеєм!

Written by admin on . Posted in Останні події

1 травня святкує свій ювілейний день народження завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії, лікар-анестезіолог вищої категорії, головний позаштатний анестезіолог УОЗ Херсонської міської ради, асистент кафедри СМЗП ОНМУ, кандидат медичних наук Полінчук Ігор Степанович.

Професіонал своєї справи, енергійний, привітний, чуйний, чудовий керівник та організатор, Ігор Степанович заслужено користується повагою колег, любов’ю та вдячністю пацієнтів.

image001

Від усієї душі вітаємо  Вас з ювілеєм!  В цей світлий весняний день хочемо висловити Вам щиру подяку за порядність, чуйність, людяність, а ще за цілеспрямованість, розуміння, незмінну готовність прийти на допомогу. Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров’я та довголіття, натхнення та подальших звершень  у роботі, незмінного успіху в усіх починаннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні, розуміють та допомагають колеги, оминають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

image002Нехай прихильність долі й надалі позначається новими успіхами – у справах, любов’ю – в серці, оптимізмом і натхненням – у душі.

З повагою,
адміністрація, профком та колектив лікарні

Trackback from your site.

Leave a comment

71