Вітання з нагоди Міжнародного дня лікаря

Written by admin on . Posted in Останні події

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !!!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня лікаря. Рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я це свято щорічно відзначається в перший понеділок жовтня, в поточному році ця подія припадає на 5 жовтня.

Правління Херсонської міської громадської організації «Асоціація лікарів м. Херсона» зичить колегам КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» та усім лікарям Херсонщини міцного здоров`я, щастя, миру та добра.

В цей урочистий день, мабуть, найщирішими будуть привітання лікарям від лікарів. Частина пересічних громадян бачить лише зовнішню частину нашої нелегкої і відповідальної роботи та оцінюють нашу працю через стандартні штампи, які тиражуються в сучасних низькопробних телесеріалах та деяких бездарних ток-шоу. Лише колега може в повній мірі знати справжню ціну лікарської праці, лише справжній колега може оцінити радість успішного лікування хворої людини та зрозуміти прикрі миті лікарських переживань.

Шановні колеги-лікарі, ті, хто вдень і вночі стоять на варті людського здоров`я та життя, ті, хто діагностують та лікують, ті, хто займаються профілактикою захворювань та реабілітацією хворих, ті, хто є справжньою елітою нації, зі святом!image002

З повагою,
від імені правління –  голова ХМГО «Асоціація лікарів м. Херсона»,
завідуючий ВАІТ КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша», к. мед. н.
Ігор Полінчук

 

До сказаного

Професійні митці рідко присвячують свої твори саме лікарям. Тому особливо запали в душу слова поета Юрія Рибчинського, покладені на музику композитора та виконавця Ігоря Демаріна, в пісні «Лікарі». Ці творчі люди відносяться до тієї частини наших співгромадян, які із шаною та глибокою повагою відносяться до Лікарів.

Trackback from your site.

Leave a comment

64