Вітання колезі!!!

Written by Админ on . Posted in Останні події

19 грудня, в День Святого Миколая, святкує свій ювілей лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії, лікар вищої категорії, член правління та один із фундаторів ХМГО «Асоціація лікарів м. Херсона» Павло Сергійович Малахов.

Павло Сергійович прийшов у нашу лікарню у 1997 році після закінчення лікувального факультету Одеського державного медичного університету для навчання в інтернатурі за спеціальністю «Анестезіологія».

3

З 1999 року і по нинішній час Малахов П.С. працює лікарем-ординатором, старшим ординатором відділення анестезіології та інтенсивної терапії КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша».

За цими «сухими» біографічними фактами криється доля людини, доля лікаря, який обрав найскладнішу спеціальність в лікарській професії. Можна багато розказувати про чесноти Павла Сергійовича як людини, як лікаря. Головні серед них – це інтелігентність, величезна працездатність, широка ерудиція, вміння миттєво зібратись та прийняти єдине правильне рішення в критичній ситуації. Мабуть, це все можна назвати одним словом – професіоналізм.

 Щиро вітаємо Вас, шановний Павле Сергійовичу, з Днем народження. Зичимо Вам міцного здоров`я, миру та злагоди, залишайтесь таким, яким Ви є: Людиною, Лікарем, Професіоналом.

  

Колектив відділення анестезіології та інтенсивної терапії
КЗ “ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша”, правління ХМГО «Асоціація лікарів м. Херсона»

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Євнег

    |

    І нехай Святий Миколай завжди оберігає Вас та Вашу родину і на всяк час допомагає!

    Reply

Leave a comment

64