Висадження саджанців сакури в рамках проведення “Року Японії в Україні”

Written by admin on . Posted in Останні події

08 квітня 2017 року об 9.00 перед адміністративною будівлею комунального закладу “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша”  з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною відбулось висадження саджанців сакури в рамках проведення “Року Японії в Україні”.

У акції прийняли участь Миколаєнко Володимир Васильович – Херсонський міський голова, Черевко Сергій Миколайович – радник міського голови, Чушак Володимир Людвигович – заступник директора департаменту, начальник управління комунального господарства департаменту ЖКГ ХМР та Чабаненко Михайло Анатолійович – заступник начальника управління комунального господарства департаменту ЖКГ ХМР.

У найближчий час планується візит до Херсону представників Посольства Японії в Україні.

Японці, щорічно споглядаючи за красою цієї дивної рослини і дивлячись на недовговічність її цвітіння, розмірковують про те, що прекрасне не вічне, а життя швидкоплинне і крихке. А тому дуже сильно нагадує квітку сакури, що обсипається – вона хоч і красива, але дуже скоро відходить: не дарма квітуча сакура символізує тлінність життя і мінливість буття. Відтепер і херсонці зможуть милуватись цвітінням сакури.


Trackback from your site.

Leave a comment

63