Відкриття меморіальної дошки

Written by admin on . Posted in Останні події

Працівники лікарні  та мешканці міста вшанували пам’ять  Почесного громадянина міста, Заслуженого  лікаря  України, головного  лікаря Євгена Євгеновича Карабелеша

У четвер, 6 листопада, біля головного корпусу стаціонару  КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша»,  відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальної дошки увічнення пам’яті  Почесного громадянина міста, Заслуженого  лікаря  України, головного  лікаря Євгена Євгеновича Карабелеша. На урочистості були присутні: заступник міського голови Сергій Миколайович Черевко,  директор департаменту охорони здоров’я Херсонської ОДА Віктор Миколайович Короленко, колеги, співробітники, учні Євгена Євгеновича  та  жителі Херсона.

Євген  Євгенович Карабелеш  користувався великою повагою та авторитетом у працівників лікарні, медичної громади та населення міста. 27 червня 2014 року не стало цієї великої людини, але він назавжди залишиться в пам’яті вдячних учнів, колег, пацієнтів. Євген Євгенович очолював заклад з  1971 по 2011 рік. За його перебування на посаді головного лікаря в закладі відбулося багато змін, орієнтованих на покращення медичних послуг для населення Херсона та області, завдяки йому лікарня в 1999 році була акредитована на вищу категорію . Сьогодні – клінічна лікарня по праву вважається одним з найкращих сучасних медичних закладів міста.  Справа великої людини назавжди залишиться в історії Херсонщини.

Адміністрація

Trackback from your site.

Leave a comment

62