VI-й щорічний фестиваль «Молодь обирає здоров’я»

Written by admin on . Posted in Останні події

КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша», «Клініка, дружня до молоді»  та спеціалізована школа №27  проводять щорічний  VI-й фестиваль з пропаганди здорового способу життя «Молодь обирає здоров’я», який буде проходити з 26 по 28 квітня 2017 року.

У програмі фестивалю інформаційний захід «ДОВЕДИ, ЩО ТИ – НЕ НУЛЬ!», інтерактивні лекції, тренінги безпечної поведінки, перегляд відеофільмів, флешмоб «Молодь – спорт- здоровя!», проїзд байкарів на підтримку фестивалю, PR-акція «Ми обираємо здоров’я!» Заключний святковий тематичний концерт «Твоє майбутнє в твоїх руках!» відбудеться 28 квітня о 13.00 годині у приміщенні Херсонської спеціалізованої школи №27  за адресою вул. Будьонного, 8.

Активна  та небайдужа творча молодь, волонтери, школярі і студенти навчальних закладів Суворовського району нашого міста щороку приєднуються до свята здоров’я. Запрошуємо зацікавлену учнівську молодь прийняти участь у фестивалі і концерті та стати активними прибічниками здорового способу життя і активно пропагувати його серед однолітків.

Trackback from your site.

Leave a comment

61