ВАЖЛИВІ ПРИДБАННЯ

Written by admin on . Posted in Останні події

 

Наприкінці листопаду поточного року парк медичної апаратури КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» суттєво розширився. За кошти міського бюджету було придбано 5 сучасних шприцевих насосів SN-50C66 виробництва фірми Heaco.

Подібні апарати є вкрай необхідними в сучасній клініці, де інтенсивність та динаміка лікувально-діагностичного процесу щорічно зростає, а питання якості лікування та безпеки пацієнтів є головними принципами роботи.

image001

Вказані апарати використовуються для дозованої подачі ліків при проведенні заходів інтенсивної терапії при різних захворюваннях, а також при проведенні планового лікування для суворо контрольованого насичення організму хворої людини певними ліками. Незамінними є ці апарати і в операційних для проведення анестезіологічного забезпечення планових та ургентних оперативних втручань. По два вказаних апарати отримали відділення анестезіології та інтенсивної терапії,  відділення кардіології, один апарат передано на оснащення відділення гастротерапії.

Працюючи на сучасній апаратурі, яка дає пацієнтам шанс на життя, добре усвідомлюючи проблеми обмеженого бюджетного фінансування, хотілось би черговий раз виразити вдячність адміністрації лікарні за розуміння нагальних проблем технічного супроводу лікувального процесу та сприяння у їх вирішенні.

 

Полінчук І.С.

зав. від. анестезіології та ІТ КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша,

голова ГО «Асоціація лікарів м. Херсона», к. мед. н.

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

62