V Мюнхенська судинна конференція

Written by Админ on . Posted in Останні події

27-29 листопада  відбулась щорічна, вже 5-та міжнародна Мюнхенська конференція присвячена захворюванню периферичних судин. Організаторами заходу виступили: товариство судинних хірургів Німеччини, клініка «Рехт дер Ісар» Мюнхенського технічного університету та Мюнхенський аортальний центр. В конференції взяли участь близько 350 учасників з різних країн Європи, США, Бразилії та Австралії.

Основні наукові напрямки конференції:

  1. Захворювання сонних артерій
  2. Захворювання грудної та черевної аорти
  3. Захворювання периферичних судин нижніх кінцівок
  4. Судинна біологія та генна терапія при захворюванні периферичних судин.

Робота конференція проводилась у вигляді усних доповідей до 10 хв, електронно-постерних доповідей до 5–ти хв та воркшопів на ендоваскулярних стимуляторах, а також великої виставки медичного обладнання та інструментів.

КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» взяла участь в роботі даного заходу не тільки в ролі пасивного слухача, а й представила єдину доповідь від України в електронно-постерній секції  на тему   Comorbidity of the proximal gastrointestinal tract lesions  and peripheral arterial disease (PAD)  яка викликала досить хорошу зацікавленість. Доповів лікар-ангіохірург к.мед.н Гардубей Є.Ю.  Також дана доповідь увійшла до матеріалів даної конференції у вигляді абстрактів (тез).

2

Лікар-ангіохірург відділення хірургії судин
КЗ “ХМКЛ ім.Є.Є. Карабелеша” к.мед.н Гардубей Є.Ю.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

62