З ювілейною датою

Written by admin on . Posted in Останні події

3 червня 2014 р. старшій медичні сестрі поліклініки №2 КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня» Возняк Валентині Іванівні виповнилося 60 років. Валентина Іванівна Возняк працює в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня» з 1974 р ( з моменту переїзду в м.Херсон), спочатку – завідуючою здоровпунктом заводу ім.Петровського, потім – маніпуляційною медсестрою, медсестрою кабінету окуліста, з 1991р по теперішній час – старша медична сестра поліклініки №2 КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня».

Валентина Іванівна Возняк – особистість з активною громадською позицією, з великим відчуттям справедливості та відповідальності, професіонал з великої літери, наставник молоді, приклад для співробітників, чуйна та милосердна людина, успішна жінка та мама.

voznyak2

Адміністрація, профспілковий комітет, Рада ветеранів, колектив поліклініки №2 КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня» та весь колектив лікарні щиро вітають шановну Возняк Валентину Іванівну з ювілейною датою, бажають успіхів, енергії, добробуту, миру та злагоди.

Зав.поліклінікою №2 КЗ «ХМКЛ»
Смірнова І.М.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

70