Святкування Дня Перемоги в КЗ «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша»

Written by Админ on . Posted in Останні події

6 травня в конференц-залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась святкова зустріч ветеранів війни та колективу лікарні, присвячена 70-річчю Перемоги «Одна на всіх!».

На святі були присутні: ветерани війни, керівники  міста,  адміністрація та колектив лікарні.

IMG_5134

Захід відкрила головний лікар КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша»  Алла Павлівна Малицька, привітала присутніх зі святом і подякувала за мирне небо, за щастя наших родин і побажала злагоди і здоров’я.

IMG_5167

Міський голова, Володимир Васильович Миколаєнко, подякував колективу лікарні за організацію зустрічі, привітав ветеранів з наступаючим святом, побажав їм здоров’я та щастя, вручив квіти від адміністрації міста.

IMG_5311

Голова спілки ветеранів  лікарні Фурсенко Ольга Захарівна привітала всіх  з наступаючим святом, подякувала головному лікарю Аллі Павлівні Малицькій, профспілковому комітету, медичним сестрам за організацію святкового концерту на честь 70-річчя перемоги.

IMG_5296 IMG_5266

 

IMG_5212

 

IMG_5111

У концерті прийняли участь працівники лікарні, їх діти та онуки, а також соліст музично-драматичного театру ім. М. Куліша Іван Бейлекчі.

Всі ветерани отримали квіти та подарунки.

фотозвіт

 Організаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

71