Сімейній поліклініці -10 років

Written by admin on . Posted in Останні події

30 жовтня 2017 року в сімейній поліклініці КЗ « Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» відбулась урочиста зустріч , присвячена 10- річчю з дня її відкриття.

Це  перша на півдні України сімейна поліклініка , яка  розміщена  в сучасному комфортабельному приміщенні, оснащена всім необхідним обладнанням та відповідає вимогам щодо  наближення первинної медико – санітарної  допомоги до її набувача. На даний час поліклініка надає медичну допомогу  21 324 особам, з них 3300 дітей та підлітків. Потужність поліклініки  – 250 відвідувань на добу. За 10 років було прийнято більше півмільйона   мешканців Таврійського та Північних мікрорайонів.

В урочистій зустрічі взяли участь депутати міської ради Боржков Валерій Володимирович, Марієв Юрій Володимирович, Заслужений лікар України , головний лікар КЗ « ХМКЛ ім.Є.Є. Карабелеша» Малицька Алла Павлівна, Заслужена артистка України Тарновська Олександра Василівна , заступники головного лікаря , співробітники лікарні та пацієнти.

У виступах гостей було відмічено досягнення медичних працівників поліклініки. Відбулось урочисте нагородження  членів колективу почесними грамотами та пам’ятними подарунками.

Бажаємо нашим колегам подальших успіхів в роботі, здоров’я  та особистого щастя!

Trackback from your site.

Leave a comment

71