Щоденник VII фестивалю «Молодь обирає здоров’я!» 3 день 27 квітня 2018 р.

Written by Админ on . Posted in Останні події

Заключний  день фестивалю традиційно пройшов в школі №27. Свято тривало цілий день: спортивні змагання, міні-квест «Станції здоровя», інтерактивні лекції «Здоровим бути модно», «7 правил здорового способу життя», «Віл стосується кожного», тренінг «Що заважає тобі бути здоровим», перегляд відеофільмів про негативний вплив тютюну та наркотиків на організм підлітків. Волонтери «Клініки, дружньої до молоді»  роздавали розроблені ними  буклети та листівки з актуальних для молоді питань.

Фестиваль завершився феєричним святковим тематичним концертом, у якому прийняли участь талановиті  виконавці.  Колективи продемонстрували яскраві номери, у яких різноманітно пропагували здоровий спосіб життя, закликали займатися спортом, творчістю,  щоб мати змогу всебічно і гармонійно розвиватися. Гості фестивалю привітали молодь та пов’язали на символічне Дерево Здоров’я стрічки із побажаннями успіхів, щастя, миру та натхнення.

Всі учасники концерту та волонтери отримали Подяки головного лікаря та директора школи за активну та креативну пропаганду здорового способу життя.

Свято здоров’я завершилось під бурхливі оплески дітей та батьків. Гості та глядачі заспівали разом традиційну заключну пісню фестивалю «Бережи свій мир».

Учасники свята отримали смачні та корисні призи від ООО «Данон».

Сподіваємось, що фестиваль спонукає підростаюче покоління берегти і укріплювати своє здоров’я, а ряди здорових і успішних людей будуть множитися.

Приєднуйтесь до велнес-стилю життя!

 

Бажаємо всім успіхів і здоров’я!

До нових зустрічей!

 

Керівник КДМ    Н. І. Крамаренко

Trackback from your site.

Leave a comment

63