Щоденник фестивалю

Written by Админ on . Posted in Останні події

3 день 22 квітня 2016 р.

Заключний  день фестивалю розпочався в школі №27 з інформаційних заходів: інтерактивних лекцій «Здоровим бути модно», «Збереження репродуктивного здоров’я молоді», «Любов романтична, хвороба – ні», тренінгу «Профілактика ризикової поведінки» та перегляду відеофільмів про негативний вплив тютюнопаління та наркотиків на організм підлітків. Учні підготували виставку малюнків та санбюлетнів з рекомендаціями зі здорового способу життя. Бажаючі могли ознайомитися з книжками на тему здоров’я. Волонтери «Клініки, дружньої до молоді»  роздавали розроблені ними  буклети та листівки з актуальних для молоді питань.

Изображение 037 Изображение 040

До учнів завітали херсонські байкарі. Під бадьорі вигуки дітей вони в’їхали на своїх байках на подвір’ї школи із прапорами України, міста та «Клініки, дружньої до молоді». У своєму звернені байкери закликали підростаюче покоління вести здоровий спосіб життя та займатися спортом. Школярі зустріли їх спортивним виступом. Відбувся флешмоб «Молодь обирає здоров’я». Лунали гасла про здоров’я, красу та молодість.

Фестиваль продовжився святковим тематичним концертом, у якому прийняли участь талановиті та небайдужі учні і студенти навчальних закладів міста.

Изображение 022 Изображение 015

До присутніх звернулась начальник управління охорони здоров’я Херсонської міської ради Межерицька Світлана Віталіївна. Вона привітала  глядачів з V-м ювілейним фестивалем, який став справжнім святом здоров’я у нашому місті, закликала  молодь серйозно відноситися до збереження здоров’я  та побажала всім успіхів.

Колективи навчальних закладів продемонстрували яскраві та креативні номери, у яких різноманітно пропагували здоровий спосіб життя, застерігали від ризикової поведінки, закликали займатися спортом та відповідально ставитися до свого життя.

Головний лікар  КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» Малицька А.П. вручила учасникам тематичного концерту Подяки за творчий підхід та активну життєву позицію. Алла Павлівна  щиро дякувала  молодим талановитим виконавцям, які приєдналися до пропаганди здорового способу життя, та виказала сподівання на те, що  молодь Херсона стане достойним майбутнім України.

DSC_0373

Всі учасники концерту та глядачі отримали від спонсора фестивалю ООО «Данон» смачні призи.

Свято здоров’я завершилось під бурхливі оплески дітей та батьків. Гості та глядачі заспівали разом традиційну заключну пісню фестивалю «Бережи свій мир».

Фестиваль пройшов в атмосфері справжнього свята молодості та здоров’я. Бажаємо всім здоров’я! До нових зустрічей!

Керівник КДМ Н.І.Крамаренко

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

66