Щоденник фестивалю. 3 день

Written by admin on . Posted in Останні події

Заключний  день фестивалю розпочався в школі №27 з інформаційних заходів: інтерактивних лекцій «Здоровим бути модно», «Як зберегти репродуктивне здоров’я: прості відповіді на складні запитання», «Не дай СНІДу шанс», тренінгу «Що заважає тобі бути здоровим» та перегляду відеофільмів про негативний вплив тютюну та наркотиків на організм підлітків. Волонтери «Клініки, дружньої до молоді»  роздавали розроблені ними  буклети та листівки з актуальних для молоді питань.

На фестиваль завітали постійні учасники – херсонські байкарі, яких молодь зустріла оплесками та гучними привітаннями. У своєму звернені байкарі закликали підростаюче покоління вести здоровий спосіб життя та займатися спортом.

Фестиваль продовжився святковим тематичним концертом, у якому прийняли участь талановиті  учні і студенти навчальних закладів Суворівського району.  Колективи продемонстрували яскраві номери, у яких різноманітно пропагували здоровий спосіб життя, закликали займатися спортом,  щоб мати змогу всебічно і гармонійно розвиватися. Заступник головного лікаря КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» В.В. Самодіна вручила всім учасникам концерту Подяки головного лікаря за активну та креативну пропаганду здорового способу життя. Віта Валеріївна щиро дякувала  молодим талановитим виконавцям, які приєдналися до фестивалю.

Всі учасники концерту та глядачі отримали смачні призи від спонсора фестивалю ООО «Данон».

Свято здоров’я завершилось під бурхливі оплески дітей та батьків. Гості та глядачі заспівали разом традиційну заключну пісню фестивалю «Бережи свій мир».

Фестиваль «Молодь обирає здоров’я» став справжнім святом для молоді нашого міста.

Бажаємо всім успіхів і натхнення!

До нових зустрічей!

Керівник КДМ                                                                          Н. І. Крамаренко

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

63