Щоденник фестивалю

Written by Админ on . Posted in Останні події

2 день 21 квітня 2016 р.

Другий день фестивалю розпочався  в Херсонському політехнічному коледжі. На зустріч зі студентами  завітали спеціалісти «Клініки дружньої до молоді». Із зацікавленням юнаки та дівчата прослухали інтерактивні лекції «Здоровим бути модно», «Репродуктивне здоров’я та попередження ЗПСШ, ВІЛ-інфекції», «Ризикова поведінка і здоров’я».

2

Учнівська молодь прийняла активну участь у тренінгу «Як запобігти інфікуванню ВІЛ». Було переглянуто відеофільми «ВІЛ через дружбу не передається», «Правда про тютюн», «Репродуктивне здоров’я та профілактика ЗПСШ».

В центрі міста поблизу парку пройшла вулична PR- акція «Вибери здоров’я!» Студенти зробили надписи на асфальті з гаслами: «Спорт – сила!», «Алкоголю – НІ!», «Обери здоров’я!», «НІ! – Наркотикам» та інші. Хлопці та дівчата проявили креативність та винахідливість, щоб зацікавити херсонців та привернути увагу мешканців міста до здорового способу життя.

3

Відверта розмова з молоддю відбулась у Херсонському вищому професійному комерційному училищі. Непідробний інтерес та відверті запитання підлітків викликали лекції «Що треба знати про ВІЛ/СНІД», «Здоров’я – запорука успішного майбутнього», «Любов романтична, хвороба – ні»,«Цікавість з присмаком смерті: вся правда про наркотики».

IMG_5124

Тренінг «Скажи наркотикам-НІ!» надав учням можливість придбати та закріпити навички безпечної соціальної поведінки.

Жваві дискусії викликав перегляд відеофільмів  «Міфи  та правда про алкоголь», «10 причин, з яких не треба пробувати наркотики», «Все про ВІЛ/СНІД».

4

Спеціалісти КДМ провели анкетування підлітків  для виявлення відношення молоді  до куріння, вживання алкоголю та рівня поінформованості з актуальних питань збереження репродуктивного здоров’я.

 

Керівник КДМ  Н.І.Крамаренко

 

 

 

 

 

 

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

71