Протипожежне тренування

Written by admin on . Posted in Останні події

У відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», 24 квітня на базі стаціонару клінічної лікарні проведено об‘єктове тренування з евакуації людей і гасіння умовної пожежі.

Головна мета тренування – підтримка на сучасному рівні професійної й психофізіологічної підготовленості персоналу клінічної лікарні до здійснення успішних дій, пов’язаних із реагуванням на пожежі і надзвичайні ситуації, евакуа¬цією людей, запобіганням розвитку пожежі, її локалізації й ліквідації.

pogega1

З медичним персоналом проведені теоретичні заняття з питань дотримання у приміщеннях лікувально-профілактичних закладів правил пожежної безпеки.

pogega2

Начальник штабу цивільної оборони Доценко В.Б. розповів медикам по порядок дій про виникненні пожежі та проведення евакуації людей. А на завершення тренування всім бажаючим надали можливість відпрацювати свої практичні навики у користуванні вогнегасниками та гасінні умовної пожежі.

Начальник штабу цивільної оборони
Доценко В.Б.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

71