Придбано чотири УФ – камери „Панмед”

Written by admin on . Posted in Останні події

З метою збереження заздалегідь простерилізованих виробів медичного призначення та захисту від повторної контамінації мікроорганізмів в профілактичне  відділення поліклініки №1 придбано чотири УФ – камери „Панмед”, для жіночих оглядових кабінетів, стоматологічного кабінету, дерматологічного кабінету.

УФ-камера для зберігання стерильного інструменту Панмед зареєстрована міністерствами Охорони здоров’я України, Росії, Казахстану.

У камері, і це вже доведено, можна зберігати стерильний інструмент для будь-якого виду медичної діяльності. Частіше за інших, УФ камери використовують стоматологи. Обумовлено це великою кількістю і великою різноманітністю стерильного інструменту, який ще й обертається з великою швидкістю. Особливо у хірургів стоматологів. Тільки в одну зміну (а змін зазвичай дві) хірург стоматолог може прийняти до 30 пацієнтів!

При цьому на прийом одного пацієнта витрачається від 5 до 10 одиниць інструменту. Стоматологічні щипці, то чим в основному видаляють зуби, відрізняються по конфігурації робочих щічок. Є хірурги, у яких до 10 різновидів щипців одного найменування, при цьому, для людини не обізнаного, щипці одні від інших нічим не відрізняються, хіба що фірмою виробником. Таким чином, великий парк інструменту необхідно було забезпечити зручним, містким і наочним розміщенням. Таке розміщення забезпечує горизонтальна решітка. Осередок решітки пропускала бранши щипців і дозволяла розміщувати щипці так, що б сусідні щипці не обмежували один одного.

pandmed1

Спеціально підібране тоноване скло не пропускає УФ промені. Спеціально підібрана лампа освітлення в сумі зі склом дають білий світ з камери. Завдяки склу можна доглянути необхідний інструмент не відкриваючи камеру. А доглянувши, відкрити камеру для забору інструменту на мінімальний час.

Завідуюча профілактичним відділенням

Халіна В.А.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

70