Покращення якості профілактики та лікування ВІЛ- інфікованих пацієнтів

Written by Админ on . Posted in Останні події

В рамках реалізації в Україні програм Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, 08 грудня 2016 року представниками аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers та ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» був здійснений моніторинговий візит до закладів охорони здоров’я Херсонської області, які надають допомогу пацієнтам з ВІЛ-інфекцією з метою перевірки виконання програм профілактики та лікування ВІЛ- інфікованих пацієнтів.

До складу аудиторської команди PricewaterhouseCoopers входили: Simona Chorliet  – експерт з закупівель та фармменеджменту, Тиліна Леся – експерт з охорони здоров’я, Мотрич Інна – експерт з моніторингу та оцінки, Грязєва Валентина – фінансовий спеціаліст, Гетьман Лариса – заступник директора, лікар-інфекціоніст ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

Під час візиту до КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» представники команди надали високу оцінку роботі сайту АРТ.

sajt-1

Особливо відзначено зацікавленість адміністрації лікарні та особисто головного лікаря щодо вирішення проблеми ВІЛ/СНІДу, професіоналізм співробітників сайту, креативність підходу команди фахівців до виконання поставлених завдань та ефективне співробітництво з Херсонською міською громадською організацією «Асоціація 21 століття».

 

Підготувала лікар – інфекціоніст Демедюк О.

Trackback from your site.

Leave a comment

70