Оперативна нарада

Written by Админ on . Posted in Останні події

03.05.2018р. в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась оперативна нарада у головного лікаря.

На нараді були обговорені наступні питання:

  1. Про організацію роботи приймального відділення КЗ “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша”. Доповідач: Побер Олена Любомирівна.
  2. Про стан надання паліативної допомоги населенню Суворовського району за підсумками І кварталу 2018 року. Доповідач: Керецман Ольга Михайлівна.
  3. Про стан захворюваності на ГКЗ, готовність лікарні до роботи на випадок виявлення хворого з підозрою на карантинну інфекцію. Доповідач: Єрохіна Альона Олександрівна.
  4. Про хід виконання заходів щодо забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, допомога ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД в Суворовському районі за підсумками 2017 року та І кварталу 2018 року. Доповідачі: Демедюк Ольга Іванівна, Рожкова Галина Броніславівна.

Завідувач приймального відділення Побер Олена Любомирівна доповіла про кількість прийнятих хворих, ким вони були направлені, кількість планових та ургентних госпіталізацій. Відділення постійно удосконалює свою роботу з пацієнтами.

Заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Керецман Ольга Михайлівна в своїй доповіді відмітила, що паліативна допомога мешканцям Суворовського району надається в повному обсязі, але крім медичної, пацієнти потребують ще й психологічну допомогу. Також в місті не вистачає ліжок для хворих, які потребують постійного нагляду, не вистачає кваліфікованого персоналу.

Альона Олександрівна Єрохіна, лікар-інфекціоніст, доповіла про стан готовності медичних закладів району до карантинних інфекцій. А також про ситуацію з захворюваністю на ГКЗ на даний час.

Лікар-інфекціоніст Ольга Іванівна Демедюк розповіла про стан забезпечення профілактики ВІЛ-СНІДу в Суворовському районі, допомоги хворим. Завідувач відділенням  ПМСД №6 поліклініки №2 Рожкова Галина Броніславівна – доповнила доповідь Ольги Іванівни данними про проведені тренінги та семінари для медичних працівників по роботі с ВІЛ-позитивними пацієнтами.

В кінці наради головний лікар та колектив лікарні привітали Середюка Ярослава Миколайовича, завідувача ортопедичним відділенням стоматологічної поліклініки з ювілеєм.

Підготувала Раковська І.В.. інформаційно-методичний відділ

 

Trackback from your site.

Leave a comment

71