Оперативна нарада

Written by Админ on . Posted in Останні події

1 березня 2018 року в актовій залі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулась оперативна нарада у головного лікаря.

На порядок денний були винесені наступні питання:

  • Про стан організації надання невідкладної і планової хірургічної допомоги в лікарні. Доповідачі: завідуючий відділенням судинної хірургії – Гардубей Євген Юрійович, завідуючий хірургічним відділенням – Землянкін Олександр Олексійович, Завідуючий ЛОР відділенням – Подлєсний Сергій Євгенійович, завідуючий проктологічним відділенням -Панов Віталій Васильович, завідуючий міським центром поліклінічної хірургії – Арцибашев Олександр Вадимович.
  • Про стан виконання регіональної програми «Електрона охорона здоров’я». Доповідачі: заступник головного лікаря з поліклінічної роботи – Керецман Ольга Михайлівна, завідуючий поліклінікою №3 – Волкова Ольга Леонідівна, завідуючий поліклінікою №2 – Смірнова Ірина Миколаївна, інженер-програміст – Гомонюк Ігор Васильович.

На початку наради, головний лікар Алла Павлівна Малицька та всі присутні привітали колектив поліклініки №2 з ювілеєм – 30 років з дня заснування комплексу поліклінічних закладів, що розташований по вул. Тираспільська, 62.

Комплекс «Поліклініка №2» сьогодні є об’єднанням дитячої, стоматологічної поліклінік та поліклініки  для   дорослих, що  актуально в  період реформування галузі. За період існування поліклініку з профілактичною або  лікувальною метою відвідали  14 млн 720 тис. пацієнтів.

Працівники поліклініки були відмічені Подяками головного лікаря.

По першому питанню «Про стан організації надання невідкладної і планової хірургічної допомоги в лікарні», заслухавши доповідачів, дійшли висновку, що можна відмітити, що наявна організація лікувального процесу цілком виправдовує себе і відділення з хірургічним напрямком роботи повністю виконують поставлені перед ними задачі. Кількість, якість та структура операцій знаходиться на стабільному рівні, при незначних коливаннях по окремим напрямкам. Також була відмічена бажаність ротації лікарів поліклінік та стаціонару і проведення спільних семінарів та конференцій для обміну досвідом практичної роботи лікарів-хірургів.

Розгляд другого питання було перенесено на наступну нараду.

Ппідготувала Раковська І.В. інформаційно-методичний відділ

Trackback from your site.

Leave a comment

71