IХ обласна Спартакіада працівників охорони здоров’я

Written by admin on . Posted in Останні події

Спортивна команда нашої лікарні прийняла активну  участь у змаганнях IХ обласної Спартакіади працівників охорони здоров’я, яка проходила 5 – 6 вересня в смт. Лазурне на базі оздоровчого комплексу «Прибережний».

Бути здоровими та успішними медичним працівникам допомагають заняття спортом. Це продемонстрували учасники  IХ обласної спартакіади, організованої галузевою організацією профспілки за підтримки Департаменту охорони здоров’я Херсонської ОДА. Команди – 37 обласних, міських і районних медичних установ – понад 450 осіб – приймали участь у змаганнях.

У церемонії відкриття взяли участь директор Департаменту охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації, заслужений лікар України Віктор Короленко, голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Микола Гайдученко, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Олександр Маломуж.

spart02     spart01

Звертаючись до присутніх, керівник медичної галузі в регіоні Віктор Короленко зазначив: «Спартакіада – це не тільки спортивне свято, а й можливість відпочити, поспілкуватися один з одним у неформальній обстановці; обговорити питання, які хвилюють людей». Він побажав медикам нових перемог у спорті.

Змагання проводилися по п’яти видах спорту – шашки, шахи, настільний теніс, легка атлетика, міні-футбол. Підтримати нашу команду  приїхали заступник головного лікаря з медичної частини Волошина Є.І., багато вболівальників –  працівників лікарні та наші діти.

На спартакіаді панував олімпійський принцип – головне участь. Крім заслужених спортивних нагород, всі отримали позитивні емоції, потужний заряд бадьорості, енергії та здоров’я.

Честь лікарні у IХ обласній спартакіади  захищали:

з шашок:

 Красюк Г.В. – медсестра з масажу неврологічного відділення; Бадалян  Г.А. – лікар-інтерн;

spart03     spart04

з шахів:

Посохов Д.М. – лікар-хірург хірургічного відділення; Шеладонова І.В. – медсестра кабінету ФТВ поліклініки №2;

spart06     spart05

з настільного тенісу:

Волкова  О.Л. – завідуюча поліклініки №3;  Попович  І.М. – масажист ФТВ поліклініки №1;

spart07     spart08

з легкої атлетики:

Талан К.В. – медсестра кабінету ФТВ поліклініки №1;     Добровольський Є.Л. – лікар-травматолог-ортопед поліклініки №1;

spart09     spart10

з  міні-футболу:

Страхов Р.М. – зубний технік ортопедичного відділення;

Ступницький  В.Г. – лікар-стоматолог-хірург стоматологічної пол.;

Безрук  О.В. – лікар-стоматолог-ортопед  ортопедичного відділення;

Нікіфоров  С.В. – зубний технік ортопедичного відділення;

Нікітченко Є.А. – зубний технік ортопедичного відділення;

Чавус О.П. – лікар-стоматолог стоматологічної поліклініки;

Потокуєв Д.О. – лікар-інтерн;

spart12     spart11

Наша команда зайняла

3 командне  місце з шахів  Посохов Дмитро, Шеладонова  Ірина.

1 місце з шахів на змаганнях посів наш незмінний чемпіон Посохов Дмитро – лікар-хірург хірургічного відділення, вітаємо з перемогою.

Наша команда, адміністрація та профком лікарні  вдячні вболівальникам, які приїхали на змагання і дуже гучно підтримали  колег – спортсменів у змаганнях.

spart13     spart14

Підводячи підсумки, голова галузевої профспілки Микола Гайдученко сказав: «Організовуючи цей захід, ми хотіли показати, що медики – це здорова частина суспільства, яка традиційно привчає жителів нашої області до здорового способу життя».

Бажаємо всім успіхів та нових перемог.

Trackback from your site.

Leave a comment

63