Обери свого лікаря

Written by admin on . Posted in Останні події

2 квітня 2018р. в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія “Обери свого лікаря”.

Підписати Декларацію можна з лікарями  тих установ, яких підключено до електронної системи eHealth.

КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» долучився до цієї роботи зареєструвавшись в електронній системі охорони здоров’я України eHealth. На сайті лікарні можна ознайомитися з інформацією про лікарів закладу та заключити з ним Декларацію.

Сімейні лікарі поліклініки №3 та амбулаторії загальної – практики – сімейної медицини отримали і підтвердили індивідуальні запрошення до системи eHealth та опанували медичну інформаційну систему «МедЕйр».  Таким чином, 30 квітня 2018 року в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» з’явився перший пацієнт, який уклав угоду з сімейним лікарем поліклініки №3, підписавши Декларацію.

Сімейні лікарі поліклініки №3 та амбулаторії загальної практики – сімейної медицини готові до подальшої процедури реєстрації і заповнення Декларацій з пацієнтами, які їх обирають, але цей процес гальмує технічно застаріла або відсутня комп’ютерна техніка. Ми маємо надію, що найближчим часом мерія міста допоможе закладам охорони здоров’я  у вирішенні нагального питання – придбання комп’ютерної оргтехніки.

Завідуюча поліклінікою №3 Волкова О.Л.

 

Trackback from your site.

Leave a comment

61