Навчання парамедикiв

Written by admin on . Posted in Останні події

26 травня поточного року на базі навчально-тренувального центру (НТЦ) КЗ «ХМКЛ» відбулось навчання з питань надання медичної допомоги при невідкладних станах на рівні парамедиків для керівників гуртків дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4 Херсонської міської ради.

У занятті, яке було ініційоване директором вказаного клубу Бардачовою Оленою Сергіївною, прийняли участь 29 педагогічних працівників. Даний захід був приурочений до початку літнього оздоровчого періоду для дітей. Заняття було побудовано за принципом «питання – відповідь» з подальшим відпрацюванням практичних навичок на муляжах.

У проведенні заняття прийняли активну участь лікар-ординатор відділення анестезіології та інтенсивної терапії КЗ «ХМКЛ», лікар-анестезіолог вищої категорії Арбузова Вікторія Олександрівна та медична сестра першої категорії Лутановська Алла Олексіївна.

trening1

Хотілось би надіятись, що знання, які отримали педагоги, допоможуть їм швидше зорієнтуватись в критичних ситуаціях при наданні першої медичної допомоги. Разом з тим, нехай Бог оберігає юних спортсменів та їх шановних тренерів від таких ситуацій.

Відповідальний за роботу НТЦ КЗ «ХМКЛ»,
к. мед. н. Полінчук І.С.

Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment

62