Наші співчуття

Written by Админ on . Posted in Останні події

14 листопада  2014 року на 64  році життя передчасно пішов з життя  лікар –травматолог поліклініки №1  КЗ « Херсонська міська клінічна лікарня   ім. Є.Є. Карабелеша» Гапонюк Віталій Володимирович.

Гапонюк Віталій Володимирович, 1950 року народження, в 1974 році закінчив Чернівецький медичний інститут, а з 1983 року працював  на посаді лікаря – травматолога поліклініки№1. Спеціаліст високого класу.

На протязі багатьог років вміло організовував ортопедо – травматологічну та рабіологічну допомогу населенню Суворовського району. Своєю поведінкою, високою культурою спілкування з хворими і працівниками лікарні завоював авторитет в колективі та серед пацієнтів.

Постійно підвищував свій професійний рівень на курсах удосконалення, з натхненням впроваджував в практику сучасні технології та досвід провідних травматологічних закладів. Досконало володів всіма оперативними методиками лікування.

Головною рисою Віталія Володимировича була невичерпна доброта, щирість та увага до пацієнтів будь – якого віку та колег, що свідчило про багатство його дущі.

Все його свідоме життя було пов′язане з медициною.

Колектив  КЗ « Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» глибоко сумує з приводу тяжкої втрати та висловлює співчуття рідним та близьким Гапонюка В.В.

Trackback from your site.

Leave a comment

61