Найвідповідальніші донори – медичні працівники!

Written by admin on . Posted in Останні події

Для того, щоб зняти гостру потребу в донорській крові, необхідно, щоб приблизно п’ять відсотків населення стали донорами. На даний момент їх кількість ледве перевищує два відсотки.

Якщо вірити даним статистики, то кожна третя людина, що проживає на нашій чудовій планеті, хоча б один раз в житті потребує донорській крові. Півтора мільйона громадян нашої країни щорічно проходять через процедуру переливання крові. Величезна кількість людей щодня має потребу в ній, а її кількості катастрофічно  не вистачає. Особливо  це відчувається в період озброєних конфліктів.

donor3

Медичні працівники, як ніхто інший, розуміють важливість донорства та надають приклад пересічним громадянам у солідарності, патріотизмі та прояві громадської позиції.

20 жовтня 2015р. у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» за ініціативи адміністрації лікарні та за участю Херсонського обласного центру служби крові була проведена акція пожертвування донорської крові.

Мета заходу – допомога військовослужбовцям України.

donor2

Головний лікар Алла Павлівна Малицька висловлює подяку співробітникам лікарні, всім небайдужим, хто у такий спосіб допомагає Збройним силам України.

Trackback from your site.

Leave a comment

63