Мужність та небайдужість лікаря

Written by Админ on . Posted in Останні події

Працівники міліції, завдяки мужності та небайдужості лікаря хірурга-проктолога проктологічного відділення КЗ «Херсонська міська клінічної лікарні імені Є.Є. Карабелеша» Саїдова Володимира Ярославовича, затримали двох грабіжників, жертвою яких стала 27-річна жінка з проблемами зору

05.12.2014 року, приблизно о 21.20, потерпіла ввечері поверталася до дому з магазина у Таврійському мікрорайоні міста Херсона. До неї підбігли двоє молодиків. Один вдарив по голові, а інший відібрав сумку, у якій знаходилось 400 гривень, продукти та особисті речі. Жінка почала кричати та кликати на допомогу. Неподалік від місця скоєння злочину вигулював свою собаку таксу Тайсон, наш співробітник, лікар хірург-проктолог Саїдов Володимир Ярославович, який почув галас жінки та кинувся їй на допомогу.

Він побачив, як з двору стрімко вибігли двоє хлопців із жіночою сумкою у руках. Володимиру Ярославовичу  вдалося наздогнати зловмисників. Одного з них він затримав, а другому зловмиснику вдалося втекти. Одразу Володимир подзвонив до міліції та на місце злочину оперативно виїхали усі наряди з охорони громадського порядку, які знаходились неподалік та слідчо-оперативна група.

Затриманий Володимиром зловмисник був доставлений працівниками правоохоронних органів до Суворовського райвідділу.

Працівники міліції швидко встановили особу другого нападника. Його затримали вранці. При обшуку в нього був знайдений пневматичний пістолет з набоями. Обидва раніше не судимі, один з них навчається, а інший працює різноробочим.

Завдяки небайдужості лікаря Саїдова В. Я. та оперативності працівників міліції, сумку потерпілої знайшли у дворі сусіднього будинку, в ній знаходились усі особисті речі та продукти. Гроші другий зловмисник витратити не встиг, вони теж будуть незабаром повернені власниці, як  повідомив начальник Херсонського міського управління УМВС України в Херсонській області Роман Панасюк.

Слідчим Суворовського районного відділу міліції відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж». Проводиться досудове слідство. Зловмисникам загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

IMG_20141219_111639

19.12.2014 року, на урочистому засіданні з нагоди відзначення 23-річниці Дня міліції, Отаман Херсонського козачого полку Михайло Запорожець вручив орден «За заслуги» лікарю хірургу-проктологу КЗ «Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є. Карабелеша» Саїдову Володимиру Ярославовичу, за виконання свого громадянського обов’язку, за мужність та небайдужість, завдяки чому допоміг  правоохоронцям затримати злочинців, які скоїли розбійний напад.

IMG-1418995853833-V

Бажаємо нашому співробітнику, Саїдову Володимиру Ярославовичу міцного здоров’я, сімейного затишку, успіхів на професійному рівні, мужності, витримки та наснаги. Ми ним пишаємося!

 Адміністрація лікарні  та колектив проктологічного відділення
КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша»

Trackback from your site.

Leave a comment

63