Молитовний сніданок

Written by Админ on . Posted in Останні події

Напередодні Дня Святого Миколая, за ініціативи губернатора, відбувся перший молитовний сніданок на якому були присутні священники різних конфесій, кеpівники виконавчої влади та cамовpядування, cоціально активні гpомадяни Xеpcонщини, волонтеpи, воїни АТО, командиpи та війcьковоcлужбовці, оcвітяни, медики, жуpналіcти, підпpиємці, агpаpії та пpомиcловці.

Головний лікар Малицька Алла Павлівна, як представник лікарні, також прийняла участь у заході.

Сніданок проводився у Xеpcонcькому облаcному xудожньому музеї ім. О.Шовкуненка.

“Боже наш, Цілителю людської душі і тіла, Який у своєму земному житті звертав особливу увагу на тих, хто страждає і дав своїм учням дар зцілення, благослови нас полегшувати страждання наших братів і сестер.

Допоможи кожному з нас, свідомому своєї великої місії у щоденному служінні завжди залишатися знаряддям Твоєї милосердної любові. Просвіти наш розум, провадь нашими руками, зроби уважними і співчутливими наші серця.

Дозволь у кожному з наших пацієнтів бачити риси Твого божественного обличчя.

Ти, який є Дорогою, дозволь нам щодня наслідувати Тебе як лікарям не лише тіла але й душі, допомагати недужим у їх земній мандрівці аж до миті зустрічі з Тобою.

Ти, який є Правдою, даруй нам мужність і знання, щоб осягнути таїнство людини і її неземного призначення.

Ти, Який є Життям, дозволь нам у нашій професії проповідувати „Євангеліє життя” та бути його свідками, зобов’язуючись захищати життя завжди, від зачаття, до його природного завершення, захищати гідність кожної людини, особливо слабких і нужденних.

Зроби нас, Господи, добрих самаритян, готових прийняти, лікувати та втішати усіх, хто цього потребує. Дозволь нам, гідно завершивши наше земне паломництво, втішатись радістю зустрічі з Тобою та споглядати Твоє славне Обличчя в Твоєму Царстві радості і нескінченного миру.

Амінь.”

За матеріалами інтернет-сайту http://khersonline.net та Facebook (Андрій Калита)

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

69