Міжнародний науковий симпозіум Leading Innovative Vascular Education 2015

Written by Админ on . Posted in Останні події

21 -23  травня цього року відбувся міжнародний науковий симпозіум  Leading Innovative Vascular Education 2015 (Провідне інноваційне судинне навчання 2015) в м. Іракліон на Криті Грецької республіки.  Даний захід організований Інститутом судинних хвороб Греції, Грецькою асоціацією судинних та ендоваскулярних хірургів та медичним центром університету Стонні Брук Нью- Йорка.

Основна мета даної конференції це навчання.
Робота конференції складалася з наступних розділів:

  1. Тренінги присвячені ендоваскулярній хірургії, хронічним захворюванням вен, глибоким  венозним тромбозам;
  2. Електронно-постерні доповіді ( 28);
  3. Оральні презентації (близько 90);
  4. Сателітні наукові симпозіуми (6);
  5. Лекції (4).

На конференції було представлено доклади  з США, Греції, Німеччини, Великобританії, Бельгії, Нідерландів, Канади, Ізраілю, Турції. Всього учасників конференції було близько 390. Основними темами конференції були:

  1. Ендоваскулярне лікування аневризм грудної та черевної аорти;
  2. Ускладненням ендоваскулярної хірургії;
  3. Хронічні захворювання вен нижніх кінцівок;
  4. Глибокі венозні тромбози;
  5. Діабетична  стопа;
  6. Проблеми доступів для гемодіалізу.

g1

Дуже приємним є те, що, КЗ “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша” взяла активну участь в роботі даної конференції. Зокрема, лікарем відділення хірургії судин к.м.н. Гардубеєм Є.Ю. було представлено електоронно-постерну презентацію. Тема доповіді – Differential approach to the treatment of the patients with atherosclerotic lesion of aorto-femoral segment having stenosis and occlusive disease simultaneously. Повідомлення зацікавило аудиторію, про що свідчать питання, які були поставленні доповідачу.

Також в рамках конференції було проведено конкурс молодих лікарів, призером якого став наш колега, отримавши приз – безоплатну реєстрацію на конференції у 2016 році.

Колектив лікарні пишається успіхами Гардубея Євгена Юрійовича і бажає йому нових досягнень в медичній практиці та науковій діяльності.

Адміністрація лікарні.

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

70