Міська спартакіада працівників охорони здоров’я

Written by admin on . Posted in Останні події

12 квітня 2014 р. на базі КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. та О.Тропіних» та Херсонського базового медичного коледжу було проведено міську спартакіаду працівників охорони здоров’я з нагоди відзначення 70-річчя утворення Херсонської області та ювілейних дат створення міських клінічних лікарень: 100-річчя КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. та О.Тропіних», 100-річчя КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня», 75-річчя пологового будинку ім.З.С.Клименко та 55-річчя КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Лучанського» та з метою широкого залучення працівників охорони здоров’я та членів їх сімей до систематичних занять фізкультурою та спортом, підготовки до обласної спартакіади працівників охорони здоров’я. Було заявлено участь 8 команд з 6 видів спорту.

Команда нашої лікарні зайняла IV загальнокомандне місце і за активну участь в усіх видах спорту була нагороджена Дипломом та статуеткою «Ніка».

За підсумками змагань спортсмени нашої лікарні зайняли:

І місце з шахів – лікар-проктолог стаціонару Посохов Д.М.

І місце з дартс – лікар-хірург поліклініки №2 Щербина О.О.

ІІ місце – команда з міні футболу – капітан Страхов Р.М., зубний технік стоматологічної поліклініки.

IV місце – команда з волейболу – капітан Малицький В.Є., завідуючий стоматологічною поліклінікою.

IV- V місце – члени команди з настільного тенісу та шашкам.

Активну участь у змаганнях приймали участь лікарі поліклініки №2, лікарі стоматологічної поліклініки та наш головний лікар Малицька Алла Павлівна, яка крім організації спартакіади, прийняла особисту участь у змаганнях з волейболу.

Підтримували спортсменів вболівальники поліклінік №1 та №2, які прийшли на змагання з плакатами та палким бажанням перемоги.

Найближчим часом буде проведена спартакіада працівників охорони здоров’я.

Ще є час підготуватись та відкрити нових талановитих спортсменів..

До нових перемог!

інструктор з санітарної освіти
Гончаренко О.А.,
профком лікарні

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

62